مطالعات هتل ۱۴۵ص

مطالعات هتل ۱۴۵ص
قیمت : ۱۲٫۰۰۰ تومان

فصل اول: گردشگری و توریسم ۱
مقدمه ۱
طبیعت گردی پایدار ۵
صنعت توریسم و گردشگری : ۶
تاریخچه گردشگری : ۶
جاذبه گردشگری : ۷
انواع جاذبه های گردشگری ۸
جاذ به های طبیعی ۸
جاذبه های تجاری ۹
جاذبه های تاریخی ۹
جاذبه های قومی و فرهنگی ۱۰
جاذبه های درمانی ۱۰
رویدادهای خاص ۱۱
پارکها ۱۱
مذهبی ۱۲
گردشگری در ایران : ۱۲
فصل دوم:صنعت گردشگری ۱۳
تاریخچه میهمانسرا در ایران ۱۳
تاریخچه هتل داری در جهان ۱۵
وضعیت فعلی هتل داری در ایران ۱۷
گردشگری و جامعه شناسی ۱۸
گردشگری و اقتصاد ۱۹
پیشینه گردشگری در ایران ۱۹
گردشگران داخلی ۲۰
هتلهای امروزی ۲۰
تاریخچه هتل در ایران معاصر ۲۲
فصل سوم :اصول طراحی هتل با نور ۲۴
طراحی با نور : در هتل و زیرمجموعه‌های آن ۲۴
هال ورودی : تنظیم چشم‌انداز هتل ۲۴
پذیرش ۲۵
راهروها : نور راهنمای گذر ۲۶
رستوران و نوشگاه ۲۷
اتاق‌ها ۲۸
نمای بیرونی : تبلیغ شهری ۲۸
فصل چهارم(هوشمند سازی هتل) ۲۹
سیستم های مهندسی آتریوم ۳۰
هوشمند سازی هتل ۳۲
هتل هوشمند ۳۲
نگاهی اجمالی بر تاریخ هتل ۳۲
تعریف هتل هوشمند ۳۳
مدیریت هزینه و درآمدهای هوشمند ۳۴
سیستم های ساختمانی هوشمند یکپارچه ۳۵
برخی از امکانات هتل هوشمند ۳۶
رزرو اتاق هوشمند ۳۶
دسترسی به اینترنت پر سرعت ۳۶
سیستم اطلاعات هوشمند داخل هر اتاق ۳۶
کنترل انرژی الکتریکی هوشمند ۳۶
سیستم مدرن مدیریت هتل هوشمند ۳۷
برخی ادوات هوشمند ۳۷
سایبان ها ۳۷
کنترل ها ۳۸
کنترل ایمنی ۳۸
وضعیت قفل ها ۳۸
کنترل حریق ۳۹
تحقق هتل های هوشمند ۳۹
فصل پنجم(ارائه نمونه ها) ۴۰
هتل نارنجستان ۴۱
هتل چهار ستاره زاگرس(بروجرد) ۴۵
هتل و مرکز تجارت ایرانیان (جمهوری بلاروس – مهندسین مشاور ارگ بم تهران) ۴۶
مجموعه اقامتی تفریحی نسیم شمال ۴۸
Hotel Hilton 50
Hotel Burj AL Arab 55
Hotel Ramada 63
فصل ششم(مطالعات طراحی) ۶۷
بررسی استانداردها و ضوابط طراحی ۶۸
گردشگری به نظر اریک کوهن : ۶۸
انواع توریسم : ۶۸
جاذبه های توریستی : ۶۸
هتل ها : ۶۹
سازمان هتل : ۶۹
الف- قسمت جلوی هتل : ۶۹
ب – قسمت پشت هتل ۶۹
زمین: ۶۹
مشخصات پارکینگ : ۷۰
در ورودی : ۷۰
سرسرای ورودی : ۷۱
امور اداری : ۷۱
سالن رستوران : ۷۲
سرویس های بهداشتی : ۷۲
سالن چایخانه و کافی شاپ : ۷۲
غرفه های موجود در لابی : ۷۲
ابعاد اتاق ها : ۷۳
سوئیت : ۷۴
واحد مسکونی مدیر : ۷۴
بالکن : ۷۵
ارتفاع اتاق : ۷۵
جنس دیوار مشترک : ۷۵
آسانسور و پله فرار : ۷۶
عرض راهرو : ۷۶
در ورودی اتاقها : ۷۶
نور حیاط خلوت و نورگیر : ۷۶
ابعاد وان و زیر دوشی : ۷۷
نمازخانه : ۷۷
سالن اجتماعات و جشنهای مجزای زنانه و مردانه با سرویس های جداگانه ۷۷
تأسیسات ۷۸
موتورخانه : ۷۸
هتل ۱و۲و۳ ستاره : ۷۹
هتل ۴و۵ ستاره : ۷۹
رستوران : ۷۹
کافه تریا : ۷۹
فضای لازم برای رستوران و کافه تریا به شرح زیر است : ۸۰
آشپزخانه شامل : ۸۰
طرح بندی میزهای سالن غذاخوری : ۸۱
آشپزخانه اصلی : ۸۲
انبار آذوقه و نوشیدنی : ۸۲
انبار : ۸۳
فضای آماده سازی غذا : ۸۳
خدمات و کارکنان : ۸۳
قسمت های کلی طراحی هتل : ۸۴
فضاها : ۸۴
الف) خوابها : ۸۴
ب) لابی : ۸۴
پ) فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی : ۸۴
ت) فضاهای برگزاری مراسم : ۸۴
ث) فضاهای ورزشی ۸۵
ج) دفاتر اداری ۸۵
چ) فضاهای آماده سازی غذا ۸۵
ح) اتاق های مخصوص کارکنان : ۸۵
خ) مهندسی و تاسیسات ۸۶
د) رختشویخانه ۸۶
ذ) خانه داری ۸۶
ر) فرهنگی ۸۶
ز) فروشگاه ۸۶
خصوصیات مهمانان هتل : ۸۷
کاری : ۸۷
تفریحی : ۸۷
طبقات : ۸۷
فصل هفتم(برنامه ریزی کالبندی) ۸۸
فضاهای مجموعه: ۸۹
قسمت خدماتی هتل ۸۹
قسمت خدماتی ۸۹
رختشویخانه ۹۱
قسمت خانه داری ۹۲
تأمین خوراک و آشامیدنی ۹۳
فضاهای تأسیساتی، تعمیرات و اداری ۹۶
قسمت پذیرایی هتل ۹۹
قسمت پذیرش میهمانان ۱۰۱
بخش ذخیره جا ۱۰۲
کلید، پیغام ها و نامه ها ۱۰۳
صندوق ۱۰۳
قسمت اداری ۱۰۵
امکانات غذا خوری ۱۰۵
سرسراها ۱۰۷
آسانسورها ۱۰۸
نگهبانی و حمل و نقل اثاثیه میهمانان ۱۰۹
امکانات ورزشی- تفریحی ۱۱۰
امکانات برگزاری سمینارها، مراسم ۱۱۰
مرکز خرید و خدمات ۱۱۴
دفاتر تجاری ۱۱۴
راهروهای طبقات اتاق های میهمان ۱۱۴
اتاق های خواب میهمانان ۱۱۷
حمام های میهمانان ۱۲۳
قفسه اتاق میهمانان ۱۲۶
فضای خانه داری اتاق های میهمانان ۱۲۶
دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل ۱۲۷
فصل هشتم( تاسیسات ) ۱۲۸
تاسیسات ۱۲۹
ساخت ۱۲۹
نوع سازه : ۱۳۰
فاصله گذاری ستونها : ۱۳۱
ساختمان و ضوابط ایمنی ۱۳۱
مقاومت در برابر حریق : ۱۳۲
گسترش و پخش شعله ها : ۱۳۲
سیستمهای تشخیص اعلام و اطفاء حریق : ۱۳۲
محدودیت ارتفاع برای ساختمان و مساحت یک طبقه : ۱۳۲
شرایط خروجی ها : ۱۳۳
تأسیسات ۱۳۳
آکوستیک ۱۳۴
تأسیسات مکانیکی ۱۳۵
تأسیسات الکتریکی ۱۳۵
الف ) فشار قوی : ۱۳۵
ب ) فشار ضعیف : ۱۳۵
ج ) جریان ضعیف : ۱۳۶
سقفها ۱۳۶
دیوارها ۱۳۶
کفها ۱۳۷
در و پنجره ها ۱۳۷
فصل نهم(اهداف در طراحی رستوران) ۱۳۸
اهداف در طراحی رستوران ۱۳۸
سلسله مراتب ورود ۱۳۸
میز بان ۱۳۸
کانون توجه ۱۳۸
فضا های نشیمن ۱۳۸
چیدمان صندلی ها در مقابل میز ها ۱۳۸
اصول طراحی آشپز خانه ۱۴۰
مقدار فضای مقدماتی لازم برای آشپز خانه هتل ۱۴۰
فصل دهم ( بررسی سایت) ۱۴۰
موقعیت سایت سایت مورد نظر ۱۴۱
همجواری ها ۱۴۳
منابع: ۱۴۴

مطالعات هتل ۱۴۵ص
قیمت : ۱۲٫۰۰۰ تومان