مطالعات هتل ۳۰۰ص

مطالعات هتل ۳۰۰ص
قیمت : ۱۸٫۰۰۰ تومان

مقدمه
فصل اول : مطالعات پایه
۱-۱: پیشینه تاریخی خراسان
۱-۲: استان خراسان رضوی در یک نگاه
۱-۳: مطالعات جغرافیایی
۱-۳-۱: موقعیت قرارگیری شهرستان مشهد
۱-۳-۲: رودها، کوه ها و ارتفاعات مهم شهرستان
۱-۴: مطالعات اقلیمی
۱-۴-۱: بارش و رطوبت
۱-۴-۲: دما و حرارت
۱-۴-۳: باد
۱-۴-۴: تابش
۱-۵: تقسیمات اقلیمی در ایران
۱-۵-۱: انتخاب فرم ساختمان در رابطه با اقلیم
۱-۵-۲: انتخاب جهت استقرار ساختمان در رابطه با اقلیم
۱-۵-۳: انتخاب مصالح ساختمانی متناسب با اقلیم
۱-۵-۴: اولویت تعیین شده بعنوان اهداف عمده طراحی اقلیمی
۱-۶: مطالعات جمعیتی
۱-۶-۱: وضعیت توزیع و ترکیب جمعیت شهرستان مشهد
۱-۶-۲: بررسی وضعیت اشتغال در شهر مشهد
۱-۶-۳: جذب توریست و گردشگر
۱-۷: مطالعات تاریخی
۱-۷-۱: تحولات مشهد در دوره رضاخان (۱۳۰۰-۱۳۲۰ه-ش)
۱-۷-۲: تحولات شهر مشهد دردوره محمدرضاپهلوی (۱۳۲۰-۱۳۵۷ه-ش)
۱-۷-۳: تحولات شهر مشهد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی (۱۳۵۷)
۱-۷-۴: مکان های تاریخی و توریستی شهر مشهد
۱-۸: جمع‌بندی و نتیجه‌گیری از مطالعه شرایط اقلیمی
۱-۸-۱: ویژگی‌های عمومی اقلیم سرد:
۱-۸-۲: فرم و جهت‌گیری ساختمان
۱-۸-۳: تهویه

فصل دوم : ضوابط و استانداردهای طراحی

مقدمه
تعاریف و اصطلاحات صنعت گردشگری
گردشگری در ایران:
طبقه بندی گردشگران در ایران:
کاروانسراهای ایران
انواع کاروانسرا::
نتیجه گیری:
هتلداری در جهان
۲-۱ : انواع هتل ها
۲-۲ : ضوابط سازمان جهانی جهانگردی (WTO)
۲-۲-۱ : شرایط عمومی برای همه رتبه های هتلها
۲-۲-۲ : شرح فعالیتهای هتل
۲-۲-۳ : اتاقهای خواب
۲-۲-۴ : تعریف هتل
۲-۲-۵ : مشخصات هتل ها با توجه به درجه (ستاره) آنها
۲-۲-۵-۱ : هتلهای یک ستاره
۲-۲-۵-۲ : هتلهای دو ستاره
۲-۲-۵-۳ : هتلهای سه ستاره
۲-۲-۵-۴ : هتلهای چهار ستاره
۲-۲-۵-۵ : هتلهای پنج ستاره
۲-۲-۶ : طرح کلی هتل و فضاهای مورد نیاز
۲-۲-۷ : انواع هتل
۲-۲-۸ : ورودی های هتل Entrances
۲-۲-۹ : فضاهای هتل
۲-۲-۱۰ : سیر کولاسیون در هتل CIRCULASION
۳-۲-۱۱ : راه پله ها و آسانسورها
۲-۲-۱۲ : فضاهای عمومی Public space
۲-۲-۱۳ : طراحی آشپزخانه اصلی Main Kitchen
۲-۲-۱۴ : فضاهای مواد غذایی و نوشیدنی
۲-۲-۱۵ : فضاهای خدمات
۲-۲-۱۶ : طراحی اتاقهای خواب میهمانان
۲-۲-۱۷ : سالن های برگزاری کنفرانسها ومراسم
۲-۲-۱۸ : طراحی طبقات تیپ اتاقهای میهمان
۲-۲-۱۹ : پارکینگ parking
۲-۲-۲۰ : امکانات ورزشی وتفریحی
۲-۲-۲۱ : ضوابط ایمنی در هتل
۲-۲-۲۲ : آکوستیک
۲-۲-۲۳ : تاسیسات وتجهیزات مکانیکی
۲-۳ : مطالعات فیزیکی و ضوابط طراحی فضاهای هتل
۲-۳-۱ : فضاهای عمومی
۲-۳-۲ : گروه فضاهای مربوط به اقامت
۲-۳-۳ : گروه فضاهای عمومی مربوط به اقامت در هوای آزاد
۲-۳-۴ : گروه فضاهای عمومی مربوط به غذا خوردن
۲-۳-۵ : گروه فضاهای عمومی مربوط به ورزش و بازی
۲-۳-۶ : گروه فضاهای عمومی جنبی
۲-۳-۷ : فضاهای خصوصی
۲-۳-۸ : نور پردازی در هتل ها
۲-۳-۹ : مسائل امنیتی در هتل
۲-۳-۱۰ : ضوابط و مقررات معماری برای معلولین
۲-۳-۱۱ : موارد مهم در طرح ساختمان هتل
۲-۳-۱۲ : اصول طراحی سایت مجموعه
۲-۴ : دیاگرام های روابط فضاهای هتل

فصل سوم : سازه، مصالح و تاسیسات ساختمانی

۳-۱ : سازه
۳-۱-۱ : انتخاب سازه
۳-۲ : مصالح ساختمانی
۳-۳ : سیستمهای تأسیسات مکانیکی و الکتریکی
۳-۳-۱ : سیستم آب رسانی
۳-۳-۲ : سیستم دفع فاضلاب
۳-۳-۳ : سیستم تهویه مطبوع
۳-۳-۴ : تاسیسات گرمایشی و سرمایشی
۳-۳-۴-۱ : انواع مبدلهای(سیستمهای) حرارتی وبرودتی
۳-۳-۵ : کانال کشی
۳-۳-۶ : تأسیسات الکتریکی
۳-۳-۷ : تأسیسات نظافتی
۳-۳-۸ : سیستم اعلام حریق

فصل چهارم : بررسی و تحلیل نمونه های مشابه

۴-۱ : بررسی و تحلیل نمونه هتل های خارجی
۴-۱-۱ : بررسی و نقد هتل ESO پارانا
۴-۱-۲ : بررسی و نقد RESORT-HOTELL در رجینای غربی
۴-۱-۳ : بررسی و نقدHotel Klinglhuber استرالیا
۴-۱-۴ : تحلیل و بررسی Park Hyatt Sydney Hotel Australia
۴-۲ : بررسی و تحلیل نمونه هتل های ایرانی
۴-۲-۱ : بررسی و تحلیل ) Abbasi Hotel Isfahan Iranهتل عباسی ــ اصفهان)
۴-۲-۲ : مجموعه اقامتی – تجاری زائر سرای مشهد
۴-۲-۳ : بررسی و تحلیل هتل قصر مشهد
۴-۲-۴ : نقد و بررسی هتل صخره ای خرم آباد
۴-۲-۵ : نقد و بررسی هتل کاملیا سبزوار
۴-۳ : نمونه هایی از تصاویر و پلان هتل های بزرگ و معروف جهان

فصل پنجم : ایده های طراحی معماری
۵-۱ : ایده های طراحی معماری
فصل ششم : مطالعات تکمیلی
۶- مطالعات ضوابط و استانداردها در انواع هتل
مقدمه:
۶-۱- هتل
۶-۱-۱- شرح مشخصات انواع هتل
۶-۱-۲- استانداردهای فضاها
۶-۱-۳- شرح جزئیات
۶-۲: برنامه فیزیکی
۶-۲-۱: اقامتی
۶-۲-۲: فضاهای عمومی
۶-۲-۳: فضاهای خدماتی
۶-۲-۴:اداری
۶-۲-۵: بخش کنفراتس و جشن ها
۶_۲-۶:بخش تفریحی

منابع
مطالعات هتل ۳۰۰ص
قیمت : ۱۸٫۰۰۰ تومان